blogisweetikko

blogisweetikko tykkää blogistasi <3

21.8.05

Å-zeb

20) zeban päiväkirja Ajatuksia maailmankaikkeudesta ja minusta tarjoaa sekin kovin synkkää syleilyä - mutta vain ulkoisesti! Maailmankaikkeudesta ja minusta ajatellaan kovin kivoja ja hyviä asioita, armeijaankin suhtaudutaan ":)" -asenteella - siitä blogisweetikko tykkää. Ei ole zeba niitä poikia jotka eivät sotaväessä selviä kun saavat vain sooloseksiä, vaan pirteä, potra poika jonka ajankohtaisia ajatuksia on hyvä ja kiva lukea. Tämä meni kirjanmerkkeihin niin että kolahti. Olisikohan se sinkku?

19) Zeitgeist helvetistä! on sekin kovin synkkää ja mustaa, mahtaako kirjoittajapojan mieli olla joskus vähän maassa? Nyt olisi teillä blogorgoneilla hyvä tilaisuus tehdä aidosti hyvää. Ottakaa nyt hyvät ihmiset yhteyttä kirjoittajaan ja kertokaa, että on se maailma ihan mukava paikka. Blogisweetikko on jonossa ensimmäisenä ja toteaa varmasti, että kirjoittaja on mukava miekkonen - kuten bloginsakin, vaikkei miekkonen olekaan. Haha!

18) zeta on blogissaan kovin tummasävyinen, mutta onneksi sanojen takaa paljastuu elämänmyönteinen ja kaikista asioista innostuva nuori nainen - niin sitä pitää, ottakaahan silmälasisedät oppia! Vaikka blogi ei ulkoisesti valolla ja ilolla päde, tärkeintähän on se sisäinen kauneus. Siinä blogisweetikko on tosi hyvä! P.S. Ota yhteyttä! <3

17) zirun kissatarha tarjoaa nimensä lailla melkoisia kissoja. Ei riitä, että itse kirjoittaja on melkoinen maku, anteeksi, mauku - myös blogisferiumin karvahurmautuneemmat saavat silmänruokaa aitojen häntäheikkien muodossa. On valokuvaa niin että tämmöistä tavallista tallaajaa ihmetyttää: miten joku osaakin painella nappuloita ja näppylöitä zirun lailla juuri oikeaan aikaan!

16) zombieblogi - varokaa vain, me hallitsemme sekä horisontaalia että vertikaalia! Näin voisi zombieblogi julistaa, sillä tämähän pieksää koko blogistanin mennen tullen. Ei siinä edes sanoja tarvita, vaan piirroksia, joissa näppärällä ja suorastaan sisäsiistillä tavalla vaikkapa pariskunnasta tehdään rukkaset ja pässistä tanssiva tyttö. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja täällä niitä kuvia piisaa, kyseessä on varmasti vuoden vuodattavin blogi. Kunhan kuvat vaan eivät tekijänsä arastavasta ahdistuksesta kertoisi? Sitä ei blogisweetikko sietäisi.

15) zweihundertzweiundzwanzig opettaa meille kaikille saksan kieltä niin että nisät narisee. Tervetulleen kansainvälisyystuulahduksen lisäksi kirjoittaja on kovin komea nuori mies - vinkiksi vaan kaikille naispuolisille blogimmoille. Ja mikä parasta, tällä kirjoittajalla on asiaa arjesta - kakskakskakkosen rivit käyvät niin bonuskortilla kuin lupamaksuillakin suorastaan läähätettävästi.

14) Å ei tarjoa yhtään blogia kirjaimellaan - mikä pettymys! Sen kunniaksi tai siitä huolimatta blogisweetikko on kirjoittanut pienen haikun meille kaikille blogistadoreille. Olkaa hyvät!

Blogistanin asukit

me blogistanin
kauniit, rumat, rohkeat
hyviä oomme

3 Comments:

 • At 12:28, Blogger Pälli said…

  Sweetikko, puolellasi 100%! Loistava vastaveto!

  Olet kyllä tosi ruusunpunainen, koetathan olla kehuissasi silti aito. Älä lannistu, jos ei tänne kommentteja paljon tipu, taikka jos et pomppaa tilastoykköseksi. Hyvää mieltä ei koskaan ole liikaa.

  Jos joku lyö yli toiseen laitaan, niin lyö sinä toiseen. :)

  Älä pelkää, ole rohkea ja luja!

   
 • At 19:30, Blogger JM said…

  Minä myös pidän sinusta sweetikko. Olen huomaavinani, että vaikka olet empaattinen, sinulla on kuitenkin kriitikon ote.

   
 • At 00:36, Blogger  said…

  Blogisweetikko on sitä mieltä, että maailmassa on pahaa mieltä ihan yllin kyllin. Pieni päivänpaiste ei mitään maksa ja jos maksaisi, Blogisweetikko olisi kunnon kommunisti!

   

Post a Comment

<< Home