blogisweetikko

blogisweetikko tykkää blogistasi <3

23.8.05

yks-ydi

Tuulet ne taas puhaltavat etelästä päin. Tuovat hieman hiekkaa ja aikamoista auringonpaistetta sieltä, missä on aina lämmin, ei kiire kellään minnekään ja muutenkin mukava olla!

Blogosfäärikin on sanonut sanansa Blogisweetikosta ja sydänhän kaikesta palautteesta pakahtuu, kiitos kauniista sanoistanne.

Vaan naamat näppylöille lasiputken sillä puolen: pahoittelu on paikallaan! Tämä sweetikko kääntää kasvonsa kohti lautalattiaa ja esittää anteeksipyynnön Äkäpussi kurkkaileelle, siitä että kirjoitin blogin nimen kynsikkäässä kritiikissäni vallan virheellisesti. Siitä taisi äkäpussi vähän äksyyntyä - ja ymmärrän kyllä hänen kritiikkinsäkin. Ollaanhan vielä ystäviä, blog-sisaruksia samassa salissa?

Tänään ei ole haikujen aika, taas tulee täysikuu ja kritiikin taika. Simsalabim!

30) Korkataan kuohuvaiset ja otetaanpas onnittelulaulu - tämä se on kolmaskymmenes! Kolmaskymmenes onkin ykstoista - blogi, jota kirjoittaa viittä vaille maisteri joka pakertaa gradun kimpussa. Tsemppiä! Tiedätte varmaan, että juuri näitä hetkiä varten blogiyhteisö on olemassa: voimme käydä levittämässä iloista mieltä ja pullauttamassa positiivista palautetta kirjoittajalle, jotta hänen gradunsa valmistuisi valtiovallan säätämissä puitteissa. Ja kyllähän se gradu takuulla edistyy, sillä blogi päivittyy aika lyhyillä lausekkeilla: kirjoittajan aika menee varmasti sen Ison G:n parissa. Pikku B.S. täältä tarjoaa kunnon taputuksen selkään. Kiri, kiri!

31) Tämä yksityisetsivä se ei ole poika varjoisilta kujilta, vaan transhumanisti. Mahtaako kirjoittaja ratkoa murhamysteerejä World of Warcraftin töminätantereilla? Blogisweetikko, kovasti kaiken elollisen puolustelijana, kauhistelee että tahtooko se yksityisetsivä todella johtoja ja juotoksia kalloon ja kankkuun? Ei kai sentään! Vaan mainiota teknologia-ajattelua ja tulevaisuufen filosofiaa siitä, mitä elämä on. Kysyisipä vaan Blogisweetikolta! Ai mitäkö vastaisin? No että ihanaa, sitä se elämä on!

32) Mieleni tekisi sanoa: et ole yksin! Sinulla on koko blogoslovakia takanasi ja tukenasi. Kaikkina niinä hetkinä jolloin lyöt lentopalloa. Niinä päivinä jolloin tulet kotiin rättiväsyneenä, ihmisiin ja suhteisiin ihmettyneenä. Vaan kunpa saisit naisasiasi kuntoon, sitä Blogisweetikko niin kovin toivoo! Ja kunpa tietäisin, mitä todella tahdot. <3

33) Blogissaan Yksi näkökulma Eskolaah kirjoittaa mukavanoloisesta musiikista ja wreslingistä, siis siitä sirkuspainista, mitä Suomessakin SubTV ainakin pari vuotta sitten näytti. Siis selvää kulttuuriahan tämä on! Vaikka kaikkia yhdyssanoja kirjoittaja ei vielä osaakaan, Eskolaah kyllä yrittää niin kovasti, että sydänhän vain sykkii. Kyllä se siitä! Ja kovin kivoja levyjä olet arvostellut, vaikka eihän tämmöinen tavallinen sweetikko niistä mitään tiedä.

34) Nyt tulee, tytöt ja tylleröt, painavaa asiaa - korvat kukkakaaliksi siitä! Yhäri-klubi tarjoaa tiukkaa tarinaa yksinhuoltajuudesta ja erityisesti yksinhuoltajuuden yhteiskunnallisista epäkohdista. Kirjoittajalla on vimmaa vaikka muille jakaa, vähän sitä säikähdinkin, sillä eihän sweetikko semmoiseen vimmaisuuteen ole tottunut... mutta suositellaan varauksella kaikille - varokaa vain, ettei kiukku kopioidu. Vaikkakin asiasta tuolla toki kiukutaan!

35) Yhteiskuntakriittinen feministi eli Kaisa R kirjoittaa paljon! Ja pitkästi! Mutta niin asiaa, että tästä soisi jokaisen ottavan opikseen. Miehet! Naiset! Kaikki parisuhteessa elävät! Kaikki yksinäiset! Nyt ottakaa ystäväänne, kumppanianne tai vaikka karvaista marsuanne niskasta kiinni ja upottakaa Yhteiskuntakriittisen feministin tekstien ääreen. Lopussa pidetään tentti ja tykitetään semmoiset kysymykset, että kun läpi on päästy, on maailmanparannuksen A-ajokortti suoritettu. Aivan loistava blogi! Loistava, loistava, loistava! Lukekaa! Sweetikkokin lupaa yrittää!

36) Yhdentähden kirjoittaa runoja! Ja niistähän sweetikko tykkää, kuten varmasti tiedätte. Runot ovat sielun peili. Runoja kirjoittavat vain puhtaat sydämet ja, tohtisinko sanoa, seksikkäät sielut. Niistä näkee koko elämän, sellaisena kuin se on. Runosta ei voi poistaa mitään, siihen ei voi lisätä mitään - se on totuus, alku ja loppu. Blogisweetikko rakastui Yhdentähden runoihin ja lupaa yrittää itse pyrkiä samaan. Toistaiseksi kun on tyytyminen vaan kolmitähtiseen.

37) Yhden kakkupalan mies taitaa olla tupakkilakossa - tsemppiä! Ja kyllä tästä tyypistä vielä kirjoittaja tulee, sen verran sutjakkaasti lauseet lipuvat riimien ristiaallokossa. Elämäähän se tämä on - ja täyttä elämää onkin! Liikunnalliselle kakkumiehelle mieleni tekee huutaa: eteenpäin, vorwärts, sillä lailla, steppaillen eteenpäin, röyhkäesti esteet kaataen!

38) YAD eli Yet Another Diary eli suomemmaksi Yhä Toinen Katastrofi on suoraa tilitystä ja tytön tykitystä elämästä ja toisista ihmisistä. Vaan kunpa löytäisit sen oman lintusen, ettei pesästä toiseen tarvitsisi lennellä! Vaan peukut nyt pystyyn, että blogin tyttö pysyy terveenä ja Setä ei satuta. Tai jos pääsisi Jarkon kera joraamaan. Tämä on todellisuutta, joka taitaa teiltä blogooteilta joskus unhoittua - kipin kapin YAD:sta tsekkaamaan, miltä maailma MAC-osoitteiden mainiommalla puolen maistuu!

39) No johan nyt ympäri mennään ja yhteen tullaan, sillä aivan kuten 11, myös ydin kirjoittaa pro gradua. Tsemppiä! Vaan vähän lyhytikäiseksi tämä blogi jäi - sääli, olisi lukenut enemmänkin. Nyt blogi on jäänyt jätteen lailla lojumaan nettiversumiin. Vaan se ei haittaa! Tämä blogihan se on kuin ydinjäte: tuottaa iloista säteilyä ympärilleen vielä vuosituhansien päästäkin! Takaan että ihastutte ennen kuin ehditte sanoa "säteilyn haittavaikutukset"!

Tässä tämänkertainen satsi! Seuraavaksi ajattelin harrastaa seksiä! Täältä tähän!

1 Comments:

  • At 18:03, Anonymous Anonymous said…

    Nyt taisi jäädä wrestlingistä Sweetikolta yksi kirjain pois, mutta ei se mitään. Elämä on ihanaa ja aurinko paistaa ja Martti Servo laulaa.

     

Post a Comment

<< Home